Andrea – Grave

Woonplaats: 5361 KD Grave, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: 07:30-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 2412

Mijn naam is Andrea, ik ben 39 jaar.

Ik ben inmiddels naast mijn baan als laborant ook al meerdere jaren werkzaam als  gastouder.

Daarnaast heb ik 2 dochters en een hele lieve jack russel.

Mijn motivatie om gastouder te worden was omdat ik zoveel mogelijk thuis wilde zijn voor mijn kinderen. Mijn oudste dochter heeft ADD en mijn jongste ADHD, Gecombineerd met dyslexie, Om de meiden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met school en opvoeding was dit voor mijn een uitkomst. Gelukkig gaat dit erg goed. En ik ben erg blij met deze keuze. En mijn meiden uiteraard ook. Het is overigens niet zo dat de jongste met ADHD  heel vervelend is. Juist niet. Sommige mensen verwarren dat nog wel eens.

Maar ze is heel druk in haar hoofd waardoor ze zich moeilijk kan concentreren. Daardoor heeft ze het heel zwaar op school. En is het gastouder zijn juist fijn zodat ik haar wat extra kan helpen.

Omdat ik het toch prettig vind om ook onder de mensen te zijn en ik een aanbieding kreeg om op een lab te gaan werken voor 2 dagen en soms weekenden. Leek me dat echt ideaal om dat te combineren.

Ik hou van sporten, naar de bossen gaan, aan het water liggen terwijl de kinderen met zand spelen en tekenen schilderen en bakken.

 Recht voor het huis is een waterbaan bij de speeltuin en in onze tuin staat een grote trampoline en speelhuisje met glijbaan. Daar is ook ruimte genoeg om een potje te voetballen of andere spellen te doen. Wij hebben namelijk de mogelijkheid gekregen een stuk grond te kopen van een boer. Deze mogelijkheid hebben wij met beide handen aangepakt.

Algemeen:
Naam: andrea
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5361 KD Grave, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in