Anjuska – Eindhoven

Woonplaats: 5623bd

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 07:00-19:00
Dinsdag: 07:00-19:00
Woensdag: 07:00-19:00
Donderdag: 07:00-19:00
Vrijdag: 07:00-19:00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 4050

Een vakkundig gastouder in Eindhoven, Woensel

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare gastouder in Eindhoven (Woensel)? Mijn naam is Anjuska. Als gastouder vang ik kinderen van 0-13 jaar op in mijn eigen woning in de Eindhovense wijk Woensel (Rapenland).

Als ouder wil je natuurlijk zeker weten dat je kind in goede handen is. Met ruim 18 jaar ervaring als gastouder (en nog wat langer als moeder) kan ik die garantie geven. Je kind komt terecht bij een deskundige en ervaren gastouder. Maar ook in een warme en huiselijke omgeving.

Onder professionaliteit valt natuurlijk ook het gebruik van verantwoorde materialen en verzorgen van kwalitatief goede slaapplekken. Bij Minicreche Noena maken we gebruik van degelijke kinderdagverblijf stapelbedden die op een aparte slaapkamer opgesteld staan. Hygiëne staat hierbij ook in hoog vaandel, wat betekent dat iedere dag het beddengoed en de slaapzakjes verschoond en gewassen worden.

Een gezonde omgeving

Ons huis is volledig ingesteld op de gastouderopvang. Er wordt nooit gerookt, wierook gebrand of geurkaarsen gebruikt. Dagelijks wordt er meerdere malen goed geventileerd om voor een gezond leefklimaat te zorgen.

We hebben een kaninchen teckel en een gezellige poes die nooit alleen gelaten worden met de kinderen. Buiten hebben we een konijntje. Dieren kunnen een kind helpen om zich veilig te voelen, een van de belangrijkste pijlers van Minicreche Noena.

Verder ben ik een zogenaamd ‘erkend leerbedrijf’. Door de toevoeging van een stagiaire op een dag is het mogelijk om nog meer individuele aandacht te hebben voor de kinderen. De stagiaire is altijd boventallig en nooit alleen met de kinderen. Bij aanvang van de stage dient iedere stagiaire een verklaring omtrent gedrag te kunnen overleggen. Het enthousiasme en de frisse blik van de studenten vind ik een waardevolle toevoeging aan de opvang.

Er wordt een actueel schema bijgehouden over de kind aantallen van elk moment. Om de rust in de groep te waarborgen worden er geen kinderen opgehaald bij basisscholen of peuterspeelzalen.

Algemeen:
Naam: a
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5623bd

Afgeronde opleidingen:

helpende zorg en welzijn 2
spw 3

Afgeronde cursussen:

meldcode kindermishandeling, ehbo bij kinderen, kindercoach, omgaan met baby's

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in