Annelies – Heemskerk

Woonplaats: 1962 EL Heemskerk, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 7:00-18:00
Dinsdag: 7:00-18:00
Woensdag: 7:00-18:00
Donderdag: 7:00-18:00
Vrijdag: 7:00-18:00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik biedt de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 3145

Ik ben Annelies Roke-Bruins, ben getrouwd met Ronald. We hebben samen twee kinderen. Djordy en Lisanne. Na 15 jaar als kok te hebben gewerkt, ben ik sinds 2009 gastouder en doe dit met veel plezier. Wij wonen in een kindvriendelijke eengezinswoning.

Er kunnen maximaal zes kinderen per dag worden opgevangen. Voor de leeftijdscategorie nul tot vier jaar is er de dagopvang. Voor de kinderen van vier tot twaalf jaar bied ik ook buitenschoolse opvang. Ook noodopvang of opvang tijdens schoolvakanties is ook mogelijk.

Er zijn diverse speeltuintjes in de nabije omgeving en aan ons huis zit een tuin met diverse speelmogelijkheden. Ook binnen in huis is er genoeg speelgoed aanwezig, waaronder: Speelgoed voor de allerkleinste, knutselspullen, puzzels en spelletjes. De kinderen kunnen zich buiten en binnen goed vermaken. Ook doe ik kleien groepsactiviteiten met de kinderen op deze manier leen kinderen samen te spelen en op spelenderwijs rekening te houden met elkaar. Dus …… voor ieder wat wils!

Het is belangrijk dat uw kind zich net zo voelt als thuis! U kind krijgt persoonlijke aandacht in huiselijke sfeer, waarbij er aan zijn/haar ontwikkeling wordt gewerkt.

Er worden individuele afspraken gemaakt, omtrent de verzorging, slapen, eten/drinken, bijzondere zaken, allergieën e.d., naar aanleiding van de behoefte van de vraagouders én het kind, rekeninghoudend met de waarden en normen van zowel de vraagouder als gastouder.

Algemeen:
Naam: annelies
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 1962 EL Heemskerk, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in