Annemijn, Breda

Woonplaats: 4818 HP Breda, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik biedt de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 1402

Mijn naam is Annemijn, samenwonend en ik heb een kleine viervoeter, genaamd Takkie. Ik ben een spontane, ondernemende en enthousiaste vrouw met enorm veel liefde voor kinderen.

Ervaring
Op vroege leeftijd ben ik begonnen met oppassen op kindjes in de buurt. In eerste instantie waren het alleen de avonden, maar na een tijd ging ik ook overdag oppassen. Ik kreeg steeds meer oppasadressen en al snel paste ik zo’n 4 a 5 dagen per week op.

Nadat ik mijn studie Marketing & Communicatie heb gehaald heb ik voor een tussenjaar gekozen omdat ik niet goed wist wat ik met deze studie wilde gaan doen. De liefde voor kinderen bleef als maar groeien, dus ik besloot om te beginnen met de thuisstudie Helpende Zorg en Welzijn, zodat ik als gastouder aan de slag kon. Tijdens de studie heb ik stage gelopen bij gastouderopvang Jessica’s Kids in Ulvenhout. Deze tijd heb ik met enorm veel positiviteit ervaren en 1 ding was voor mij zeker: dit werk past bij mij!

Diploma’s en certificaten
Ik beschik over een diploma Helpende Zorg en Welzijn, een recent VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) en een geldig certificaat Eerste Hulp aan kinderen.

Daarnaast heb ik ook verschillende cursussen gevolgd.

Pedagogische visie
‘Veilig en ontwikkelingsgericht met oog voor de eigenheid van het kind’.

Mijntjes Kids biedt kleinschalige, liefdevolle opvang in een huiselijke sfeer, waarbij je kind alle benodigde aandacht krijgt om zichzelf te ontplooien. Daarnaast staat het opbouwen van een veilige gehechtheidsrelatie met de opvangkinderen op de eerste plaats. Alleen dan kunnen kinderen zich veilig voelen en de wereld ontdekken. Ook bied ik oog voor de eigenheid van het kind. Alle kinderen zijn meer dan welkom. Ik geef kinderen zowel individueel als groepsgericht aandacht. Verder is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te ontdekken. Zo kunnen kinderen zelf de leiding nemen in hun eigen ontwikkelen en vol zelfvertrouwen opgroeien tot een zelfstandig en uniek individu.

Algemeen:
Naam: Annemijn
Geslacht: Vrouw
Woonplaats: 4818 HP Breda, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen: