Annie, VELDHOVEN

Woonplaats: 5503 XC Veldhoven, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik biedt de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 2117

Hallo ouders/aanstaande ouders,

Leuk dat je mijn advertentie bekijkt…. ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Annie en ben al sinds 2002 een enthousiaste gastouder, lief, creatief, ondernemend en zeker consequent met veel ervaring.

Op maandag t/m donderdag bied ik opvang in mijn huis. Een ruime, rook- en diervrije, woning met leuke en veilige tuin met regelmatig wisselen speelgoed / speelmogelijkheden.

Vanaf 7.00 uur tot 18.00 uur kunnen de kinderen van 0 tot 4 jaar bij me komen voor 5,91 euro per uur, ik werk altijd via een gastouderbureau zodat U in aanmerking komt voor de vergoeding voor kinderopvang. Ik heb vanaf 5-3-2018 plaats voor een kindje.

Wat ik belangrijk vind is de persoonlijke aandacht die de kindjes krijgen, de rust en regelmaat, lekker samen spelen, begeleiden in hun ontwikkeling d.m.v. voorlezen, zingen,  knutselen… Ook is er tijd om een frisse neus te halen. Gezellig met zijn allen met de Bakfiets erop uit, Naar de inloopochtend om met andere kindjes te spelen, naar de eendjes gaan en ze te voeren, picknicken, kinderboerderij, speeltuinen of gewoon in de natuur/de jaargetijden ontdekken. Kortom we maken van alles mee met elkaar en zorgen voor een gezellige en leerzame dag!

Mocht mijn advertentie U aanspreken of kent U iemand in Uw omgeving, geef het dan door of neem geheel vrijblijvend contact op

Algemeen:
Naam: Annie
Geslacht: Vrouw
Woonplaats: 5503 XC Veldhoven, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen: