Charissa – Culemborg

Woonplaats: 4101 BN Culemborg, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 07:30-18:00
Dinsdag: 07:30-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Donderdag: 07:30-18:00
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 2231

Hallo ik ben Charissa, moeder van 3 kinderen.

Mijn gastouderopvang is gestart in februari 2016. De wens om een kleinschalige opvang te beginnen ging toen in vervulling.  De 3 kernwoorden die ik belangrijk vind zijn: Warmte, Ontdekken, Fantasie.

Warmte wil ik de kinderen meegeven als ze hier zijn. Warmte in de zin van liefde en geborgenheid. Een kind mag in zijn eigen tempo ontdekken wie hij/zij is.

Het is prachtig om te zien hoe een jong kind alles gaat ontdekken. Zoals voor de eerste keer staan, lopen en zelfs gaan praten.  Deze momenten van delen, zijn zo bijzonder. Het maakt het beroep als gastouder zo mooi.

Maar ook de praatjes en het spelen van de oudere kinderen vind ik geweldig. Vandaar dat ik ook een aparte pagina heb gemaakt met ‘kletspraatjes’. Samen op pad gaan of toch knutselen vind ik heerlijk om te doen. Ik vind het fantastisch om te zien hoe kinderen hun fantasie gebruiken in het knutselen en spel.

De oppas kinderen zullen dan ook echt deel uitmaken van ons gezin en dus ook meedraaien. Kinderen uit school ophalen, samen eten, samen spelen, al deze momenten zorgen voor een liefdevolle en warme opvang.

Algemeen:
Naam: charissa
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 4101 BN Culemborg, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in