Corina – Eindhoven

Woonplaats: 5643 RW Eindhoven, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 7.30-18.00
Dinsdag: 7.30-18.00
Woensdag:
Donderdag: 7.30-18.00
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 10074

Hallo lieve ouders, ik ben Corina, 34 jaar en bied vanaf 1 mei 2024 kleinschalige opvang aan huis aan. Ik heb 12 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik ben werkzaam geweest als locatie manager, teamcoach en als pedagogisch medewerker voor de doelgroep 0-12 jaar.

Vorige jaar september zijn wij ouders geworden van onze mooie dochter. Doordat ik nu zelf moeder ben geworden, heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen als gastouder. Hoe fijn is het om je kinderen in een huiselijke kleinschalige sfeer de mogelijkheid te geven om zich te kunnen ontwikkelen, in het gezelschap van een klein groepje kinderen.

Graag bied ik kleinschalige opvang in een rustige thuissituatie, waarbij de kinderen genoeg uitdaging krijgen op alle ontwikkelingsgebieden. Ik wil de kinderen begeleiden en stimuleren in hun zelfstandigheid, kijken waar ze staan in hun ontwikkeling en hier gevarieerde activiteiten op aanbieden. Ik streef er naar om iedere dag lekker naar buiten te gaan. Dit kan in onze ruime tuin, of we lopen, als de bezetting het toe laat, even gezellig naar het park die aan onze straat grenst.

Algemeen:
Naam: Corina
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5643 RW Eindhoven, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Pedagogisch management kinderopvang

Afgeronde cursussen:

Vve Startblokken
Baby expert
Pedagogische advisering

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in