Cynthia – Sliedrecht

Woonplaats: 3362 ST Sliedrecht, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 07:30-18:00
Dinsdag: 07:30-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Donderdag: 07:30-18:00
Vrijdag: 07:30-18:00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 2422

Ik ben Cynthia, 33 jaar.

Ik werk sinds 2006 in de kinderopvang. Sinds mijn 14e pas ik op bij verschillende gezinnen. Hierdoor kwam ik er achter dat ik de interactie met kinderen erg leuk vond en ik heb er uiteindelijk mijn werk van kunnen maken.

Loopbaan.

Na mijn diploma voor ‘VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg verzorging’ te hebben gehaald, ben ik de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werker niveau 3′ (SPW3) gaan doen. Tijdens mijn VMBO & SPW3, heb ik op verschillende plekken stage gelopen. Op scholen, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal. Hierdoor kwam ik erachter dat de kinderopvang het beste bij mij past en ben ik daarin werk gaan zoeken.

Ik ben eerst gastouder aan huis geweest bij 2 gezinnen. Omdat bij het ene gezin de 4e op komst was en moeder besloot te stoppen met werken en bij het andere gezin de kinderen inmiddels oud genoeg waren om alleen thuis te blijven, ben ik na een jaar gestopt. Ik ben toen voor Catalpa gaan invallen op kinderdagverblijven en BSO’s in de regio Zuid-Holland zuid. Hierdoor kreeg ik bij een kinderdagverblijf en BSO een contract. Ik heb daar 2 jaar gewerkt. Ik werkte 3 dagen vast op de BSO en 2 dagen als inval op het kinderdagverblijf. Helaas werd mijn contract niet verlengd en ben ik weer gaan invallen.

Via – via ben ik toen gevraagd om (weer) als gastouder aan huis te gaan werken bij een gezin. Dit beviel me erg goed. Ik kreeg kans om bij meerdere gezinnen aan huis op te vangen. In 2014 ben ik op mezelf gaan wonen en is de opvang verplaatst naar mijn eigen huis.

Algemeen:
Naam: cynthia
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 3362 ST Sliedrecht, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in