Dewi – Apeldoorn

Woonplaats: 7322 CE Apeldoorn, Nederland

Opvanglocatie: Beide locaties mogelijk

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 9286

Beste lezer,

Vanaf januari 2024 start ik als gastouder.

Ik heb plek voor max. 3 kinderen, het liefst vanaf 1 t/m 4 jaar. En dit voor 2 of 3 dagen in de week. In overleg kan ik erg flexibel zijn, of eventueel bij jouw thuis komen (houdt er dan wel rekening mee dat ik mijn eigen baby en peuter meeneem naar jouw huis!)

Ben jij nog op zoek naar een leuke, lieve en betrouwbare gastouders voor jouw kind(jes) dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Wat ik erg belangrijk vind is de individuele ontwikkeling en persoonlijkheid van een kind. Als natuurlijke/bewuste gastouder, kijk ik vooral naar het kind zelf en wat hij/zij nodig heeft en wat bij een kind zijn/haar ontwikkeling past. Er wordt niks geforceerd of afgedwongen. Ik vind het belangrijk dat een kind, maar ook de ouders zich veilig bij mij voelen. Je laat ten slotte wel je kostbaarste “bezit” achter bij een ander. Van te voren kunnen we altijd even kennismaken, kijken of het klikt en dan kan je je vragen kwijt.

Heb je interesse in mij als gastouder voor je kinderen, dan hoor ik het graag. Dagen, tijden etc. staan nu nog open voor overleg .

Algemeen:
Naam: Dewi
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 7322 CE Apeldoorn, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Pedagogisch medewerker 4

Afgeronde cursussen:

Kind en baby EHBO

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in