Fleur – Zwanenburg

Woonplaats: 1161 JJ Zwanenburg, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Opvangtijden in overleg
Dinsdag: Opvangtijden in overleg
Woensdag: Opvangtijden in overleg
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 2158

Hi (toekomstige) Papa`s en mama`s,

 

Mijn naam is Fleur , ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Ashley  29 jaar oud. We wonen in Zwanenburg dit ligt tussen Amsterdam en Haarlem en vlakbij Schiphol.
Ik biedt kleinschalige, betrouwbaar en liefdevolle gastouderopvang.

 

Tijdens mijn studie als pedagogisch medewerker jeugdzorg heb ik op verschillende plekken stagegelopen. Ik heb stage gelopen in de kinderopvang, PRO school(kinderen met leer en gedragsproblemen), de ouderenzorg en jongerenbegeleiding. Hiernaast heb ik op verschillende kinderdagverblijven gewerkt. De afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest met jongeren die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ondanks dat ik deze baan ontzettend uitdagend vond kwam ik er achter dat mijn hart toch bij de kleintjes ligt.

 

In mijn omgeving zijn altijd baby`s en kinderen geweest en heb ik veel oppas werk gedaan in de buurt en zo later ook op de kinderen van vriendinnen. Ik geniet ervan hoe kinderen van elkaar leren en de blijheid en trots wanneer ze een “kleine” stap in de ontwikkeling hebben bereikt.

 

Het mogen zorgen voor de kinderen van anderen vind ik een groot voorrecht! Het is toch jullie kostbaarste bezit. Kinderen zijn bijna altijd vrolijk, meestal goudeerlijk, onderzoekend en geven onvoorwaardelijke liefde. Vooral het laatste is mooi om mee te maken als ’s avonds de papa’s en mama’s ze weer komen ophalen. Want ja, er gaat niets boven de eigen papa en mama!
Ik ben blij dat ik de zorgen en lasten van de papa’s en mama’s een beetje kan wegnemen door hun kinderen een veilige haven te bieden.

 

Ik vind het erg belangrijk dat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt binnen de opvang en een leuke tijd heeft. La Fleur werkt met een dagritme, hierbij gebruiken we dagritme kaartjes. Samen met de kinderen hangen we die ’s ochtends op. Het ritme en de voorspelbaarheid van de dag biedt de kinderen emotionele veiligheid. Door het zingen van vaste liedjes gaan de kinderen het dagritme herkennen en weten ze wat er komen gaat. Zo weten ze ook dat ze aan het einde van de dag weer worden opgehaald door papa en mama. Ik vind het belangrijk dat de kinderen regelmatig buiten komen en zal als het weer het toelaat elke dag even naar buiten gaan met de kinderen.

 

We maken gebruiken van het werken  met thema’s, we maken dan leuke knutselwerkjes. We zijn dan gericht bezig met een onderwerp gedurende een bepaalde periode.

 

Het doel is om uw kind een veilige, leuke en gezellige opvang te bieden. Het is tevens belangrijk dat het contact met de ouders goed is en dat alle wensen van de ouders besproken kunnen worden. Tijdens het kennismaking gesprek bij La Fleur leren we elkaar kennen en merken we of er van beide kanten vertrouwen is.

 

Samen met de kinderen maken we van iedere dag een feest!

Algemeen:
Naam: fleur
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 1161 JJ Zwanenburg, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in