Gastouder Mary – Made

Woonplaats: 4921 AS Made, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 7:00- 18:00uur
Dinsdag: 7:00- 18:00uur
Woensdag: 7:00- 18:00uur
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 5707

Een kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer. Waarbij een goede en gezonde ontwikkeling van jullie kindje centraal staat. Deze ontwikkeling vindt plaats in een kindvriendelijke en veilige omgeving.
Juist in deze kleinschalige vorm van kinderopvang is er oog voor ieder kind afzonderlijk. Ruimte voor ieder kind om zich op zijn of haar eigen manier en vooral naar eigen behoeften te kunnen ontplooien tot een uniek persoon. We stimuleren de kinderen tot ontwikkeling en samen gaan we op ontdekkingstocht!
Wij vinden het belangrijk om jullie kindje het vertrouwen in zichzelf mee te geven. Jij bent hier goed zoals je bent!
Onze persoonlijke aandacht, verzorging en positiviteit stimuleert dit enorm! Er is een pedagogisch klimaat aanwezig waarin ruimte wordt gecreëerd voor zowel groepsactiviteiten als individuele ontplooiing. Om jullie kindje zich optimaal te laten ontwikkelen vinden wij het erg belangrijk om ieder kind (zelf)vertrouwen, liefde, warmte en veiligheid te bieden. Essentiële dingen, maar wel nodig om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan. Wij hebben vertrouwen in ieder kind!
Veel buitenspelen, waarin de eigen fantasie van het kind centraal staat. Bijvoorbeeld door het zelf laten bouwen van tenten, zandtaartjes maken, zelf iets in elkaar timmeren, paardje rijden, etc. Kortom het zelf ontdekken in onze buitenspeelruimte vinden wij belangrijk. Samen met de kinderen zorgen we voor onze kippen, eendjes, geitje en het paardje. De dieren voeren en eitjes rapen. Liefde en aandacht geven en ondertussen leren welke verzorging de dieren nodig hebben.
Daarnaast hebben we een moestuin die we samen met de kinderen onderhouden. Zaadjes planten, verpotten, water geven, onkruid weghalen en plantjes zien groeien en deze oogsten. Ook plukken we samen het fruit van onze fruitboompjes, om daar vervolgens iets lekkers van te maken. Met onze handpomp pompen we water om de plantjes water te geven. Allemaal leuke en leerzame bezigheden die we de kinderen graag meegeven!
Benieuwd naar onze opvang?
Jullie zijn altijd welkom voor een rondleiding of meer informatie!
Algemeen:
Naam: Mary
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 4921 AS Made, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in