Helene – Rotterdam

Woonplaats: 3034 TA Rotterdam, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik biedt de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 2167

Mijn naam is Helene Herkul, geboren en getogen op Curaçao uit Surinaamse ouders. Mijn leeftijd is 64 jaar, ben gezond, vitaal, actief en sportief. Vanaf mijn kleuter jaren vond ik het heel leuk als juf op te treden.

 

Na mijn middelbare schoolopleiding kwam ik in 1971 als 18 jarige naar Nederland. De opleiding voor kleuterleidster was reeds begonnen, wel ingeschreven voor het volgend schooljaar. In afwachting op het nieuwe schooljaar ben ik gaan werken, vond het erg leuk en had een eigen inkomen. De opleiding heb ik niet meer gevolgd. Tijdens mijn reguliere werkzaamheden deed ik in mijn vrije tijd opvang voor familie en vrienden (fam.- en vriendendienst).

 

In 2007 heb ik besloten mij in te schrijven bij een Gastouderbureau en ben als freelance gastouder gaan werken. Ik doe dit nog steeds met veel plezier en toewijding. Ik haal of breng de kinderen niet naar school.!!

Kinderen geef ik alle aandacht, liefde, warmte, knuffelen, geborgenheid en een thuisgevoel. Ze mogen lekker kind zijn. Samen spelen en stoeien doe ik nog zonder enig probleem. Ook met de oudere opvang kinderen die in hun vrije tijd nog steeds even langs komen of soms in het weekend komen logeren.  

Regels heb ik zeker ook. Wij hebben respect voor elkaar, luisteren naar elkaar en zijn beleefd naar elkaar toe. 

 

Zelf ben ik zeer flexibel, gastvrij, vriendelijk, lief en als het moet ook streng maar rechtvaardig. Dit is geen eigen lof. Dit kan altijd tijdens een persoonlijk gesprek getoetst worden om zo een beter beeld van mij als gastouder en van mijn omgeving te krijgen.

Referentie(s) kan ik ook geven.

Algemeen:
Naam: helene
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 3034 TA Rotterdam, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in