Kathy – Berghem

Woonplaats: 5351 PH Berghem, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 7:30-18:00
Dinsdag: 7:30-18:00
Woensdag: 7:30-18:00
Donderdag: 7:30-18:00
Vrijdag: 7:30-18:00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik biedt de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 2176

Beste ouders ik ben Kathy,

Er komt weer  een plekje vrij ! Wie komt er gezellig bij ons spelen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Met de ene helft groentesoep gemaakt! Wat kan er allemaal in groentesoep? en natuurlijk snijden! De andere helft was druk aan het metselen met zand en water! Super leuk:)

Vanochtend in de bossen geweest!!! Lekker spelen met blaadjes, dennenappels, water etc.

Afgelopen weken flink bezig geweest met het thema “Wie ben ik?”

Tijdens de Zonnetjesweek leert je kind op een speelse, positieve manier over de zon en zonbescherming. Want jong geleerd is oud gedaan! We zingen met elkaar bijvoorbeeld het insmeerliedje ‘In de zonneschijn’,

ervaring:

2009 – 2011 Pedagogisch medewerker op een dagbehandeling
Marike Thijse-Klasen, Megen
Het begeleiden van kinderen met een ontwikkelingsachterstand tot en met het begeleiden van kinderen met een meervoudige beperking. Deze kinderen hadden vaak ook kenmerken van een autistisch spectrum stoornis of zij hadden de diagnose. Ik heb gewerkt op de naschoolse opvang, weekendopvang, vakantiedagopvang en de dagopvang waar ik tevens stage heb gelopen in 2009. Het dagprogramma werd zo goed mogelijk afgestemd op de behoeften van het individuele kind. Het ondersteuningsplan was daarbij voor elk kind een uitgangspunt. Daarin was vastgelegd op welke ontwikkelingsgebieden het kind extra gestimuleerd moest worden.
2011 – 2011

 

 

 

 

 

 

 

2011 – 2012

Pedagogisch medewerker bij een Thomashuis
Elianne & Alfonds Kruiper, Herpen
Een Thomashuis is een huis waar acht verstandelijk beperkten mensen wonen bij twee zorgondernemers. Alle bewoners verschilde van elkaar qua niveau en vermogen om iets te kunnen leren. De leeftijd van de bewoners was rond de 23 jaar. Ik was daar vooral bezig met het begeleiden en structuren van de dag en het werken aan de individuele doelen.Match-maatje bij Stichting OosterpoortJose peters, Oss

Hier werd ik gekoppeld aan een jongere van 14 jaar. Een soort ‘maatje’. Samen gingen wij wekelijks ongeveer 4 uur lang activiteiten ondernemen en dat vrijwillig voor één jaar lang.

2012 – 2014 Pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang
Henriette van Goor, Herpen
Het begeleiden en opvangen van kinderen na -en voor schooltijd. Daarbij staat centraal het bieden van mogelijkheden voor persoonlijke en groeps ontplooiing.
2013 – 2014

 

 

 

 

 

 

2015- 2016

Pedagogisch medewerker in een residentiële setting
Rijan van de Berg, Reek
Het begeleiden van normaal begaafde kinderen en jeugdigen met een gedrags-, leer-en/of ontwikkelingsproblemen. Het gaat om kinderen die niet thuis kunnen of mogen wonen. De insteek van Reek is dat het belangrijk is dat ouders verantwoordelijk zijn en blijven voor de opvoeding van hun kind. Er wordt gewerkt met individuele behandelplannen.Begeleider s’Heeren Loo zorggroepHet begeleiden en ondersteunen en verzorgen van mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag.

2016- Heden     Gastouder zzpér:

 

Algemeen:
Naam: kathy
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5351 PH Berghem, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in