Lianne – Apeldoorn

Woonplaats: 7321 CM Apeldoorn, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik biedt de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 1310

Ik verzorg de opvang voor kinderen van 0 < 4 jaar. Mijn naam is Lianne Holtkamp en ik ben 31 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en dochter van 2 jaar, onze katten Bailey en Droppie en ons konijn Tommy in een ruime vrijstaande woning in Apeldoorn.
Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en als verpleegkundige. Na enige jaren in de gehandicaptenzorg gewerkt te hebben, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen als gastouder.
Mijn opleidingen en mijn werkervaring lijken mij een mooie aanvulling op het speel- en opvangplezier dat ik als gastouder kinderen graag wil bieden.
Werken met kinderen doe ik graag. Op kinderen passen werd mij al toevertrouwd vanaf mijn twaalfde. Ik geniet van hun oprechtheid en van hun ontwikkeling. Steeds weer opnieuw proberen en doorgaan totdat het lukt. Ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving, dat ze zich op hun gemak voelen en zich kunnen ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen (leren) samenspelen, delen, helpen en rekening houden met elkaar. Ze verdienen daarbij de aandacht die ze nodig hebben. Als gastouder is dit goed in de praktijk te brengen doordat de opvang kleinschalig is. In overleg blijven met de ouders vind ik ook erg belangrijk.

Algemeen:
Naam: Lianne
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 7321 CM Apeldoorn, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in