Marije – Houten

Woonplaats: 3992 CM Houten, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Opvangtijden in overleg
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag:
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 1591

Hoi, ik ben Marije. Ik ben 40 jaar, getrouwd met Willem en moeder van 4 kinderen ( 19, 17, 8 en 1,5 jaar).
Ik geniet er elke dag van om met kinderen te werken! Toen mijn oudere kinderen klein waren heb ik een aantal jaar als gastouder gewerkt en ondertussen de PABO gedaan. Ik ben aan de slag gegaan als kleuterjuf, eerst in het reguliere onderwijs en later in het speciaal onderwijs. Ontzettend boeiend, maar ik merkte bij mezelf de behoefte om elk kind meer zorg en aandacht te kunnen geven. Een klein groepje waar elk kind zich veilig en geborgen voelt, gezien wordt en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Daarom ben ik sinds 9 jaar weer gastouder!
We wonen in Houten in de wijk Campen in een uitgebouwd hoekhuis met een grote tuin en het park en de kinderboerderij om de hoek. In de uitbouw is een eigen slaapruimte aanwezig voor de gastkindjes. We gaan (als het weer het toelaat) elke dag naar buiten. In de tuin, naar de speeltuin of de kinderboerderij, fietsen met de bakfiets of wandelen met de vierdubbele buggy.
Binnen is er ook genoeg te doen: bouwen met de duplo of de houten blokjes, spelen met het keukentje en de poppen, puzzelen, (voor)lezen, zingen, dansen en knutselen. Ik werk met de VVE methode KIKI voor gastouders. Elke maand komt er een ander thema aan bod. Tijdens een thema lezen we boekjes, oefenen we nieuwe woorden met woordkaarten en spelletjes, gaan we er op uit, knutselen we, spelen we rollenspel, zingen we liedjes en prikkel ik de zintuigen van de jongste kindjes met allerlei spelletjes. Zowel de kinderen als ik zijn erg enthousiast!

Algemeen:
Naam: Maijre
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 3992 CM Houten, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in