Marjolein – Beek en Donk

Woonplaats: 5741 MA Beek en Donk, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Opvangtijden in overleg
Dinsdag: Opvangtijden in overleg
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag: Opvangtijden in overleg
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 2033

Hallo, ik ben Marjolein. Ik ben getrouwd met Frank en wij hebben twee zoons: Jay (geboren in 2009) en Evan (geboren in 2010).

 

Samen wonen wij in een vrijstaand geschakeld huis met een ruime achtertuin met dubbele schommel, zandbak, trampoline en allerlei fietsjes. Ons huis is ingericht voor kinderen van alle leeftijden.

 

Er mag gespeeld worden in de woonkamer en de tuin en op de grote speelzolder heb ik veel speelgoed staan gericht op verschillende ontwikkelingsgebieden. Ik wissel het speelgoed herhaaldelijk af.

 

In de buurt op loopafstand hebben we twee speeltuintjes en op fiets- of wandelafstand het dierenpark (’t Regter eind) en daarbij een park waar je heerlijk kunt wandelen, alsook een winkelplein waar we soms boodschappen kunnen doen. Ik kan uw kind vervoeren in een duokinderwagen, een (duo)buggy, in de bakfiets met goedgekeurde zitjes of in de auto met leeftijdsadequate autostoeltjes.

 

Mijn achtergrond:

In mei 2000 ben ik afgestudeerd aan de (lerarenopleiding) PABO in Helmond. Ik heb daarna kort op basisschool De Raagten in Beek en Donk gewerkt in groep 4, maar ben daarna sinds november 2000 gaan werken op Saltobasisschool Louis Buelens in Eindhoven (Woensel). Daar heb ik 14 jaar met veel plezier gewerkt als juf van groep 1/2 en als coördinator van het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma.

Ik heb gewerkt als kwaliteitsbewaker van de uitvoering van de methode Ko totaal (Uk en Puk; Puk en Ko; Ik en Ko) en daardoor veel opgezet binnen onze brede school samen met kinderopvang en peuterspeelzaal voor kinderen van 0-6 jaar. Ook voor het uitvoeren van deze methode heb ik een diploma. Daarnaast heb ik veel expertise opgedaan op gebied van gedragsproblematiek en daarin blijf ik me ontwikkelen.

 

Onze eigen kinderen hebben gastouderopvang genoten tot hun 4e verjaardag. Daarna kregen we niet een goede passende opvang gevonden. Onze kinderen hebben beide een vorm van autisme en een

specifieke aanpak nodig. Daardoor heb ik er vanaf aug. 2014 uiteindelijk voor gekozen om te stoppen met werken in het onderwijs om me volledig in te zetten voor de speciale opvoeding van onze zoons. Zij gaan beide 5 dagen per week naar school en daarom heb ik ruimte om er een paar kinderen extra bij op te vangen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook zie ik daarbij voor onze eigen zoons positieve punten bij de opvang van extra kinderen na school.

 

Wie ben ik?

Ik heb veel geduld, maar ben wel altijd actief bezig. Kinderen hebben bij mij veel inbreng in hun eigen ontwikkeling maar wel met duidelijke grenzen.

Ik vind het leuk om creatief met kinderen bezig te zijn d.m.v. knutselen of dansen en muziek maken. Daarbij altijd aansluitend bij de belevingswereld van kinderen. Ik vind beweging belangrijk en hou er ook van om tijdens rustmomenten heerlijk voor te lezen of een spelletje te spelen. Er kan bij mij heel veel, zolang ik maar zie dat uw kind het fijn heeft en zich kan ontwikkelen.

Algemeen:
Naam: Marjolein
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5741 MA Beek en Donk, Nederland

Afgeronde opleidingen:

HBO Pabo

Afgeronde cursussen:

EHBO voor Kinderen
VVE KO totaal
Babywijs Babyspecialist IKK
Cursussen omtrent ADHD en autisme

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in