Melissa – Tilburg /Berkel Enschot

Woonplaats: 5025 EV Tilburg, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 7:00/19:00
Dinsdag: 7:00/19:00
Woensdag: 7:00/19:00
Donderdag: 7:00/19:00
Vrijdag: 7:00/19:00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 4603

Hallo allemaal, Mijn naam is Melissa en ik ben 29jaar oud. Ik ben mama van twee kindjes.  Verder hebben we een klein hondje, deze heeft een eigen plekje tijdens de opvang. Ze kan makkelijk tussen de kinderen maar meer zodat ze ook haar rust kan pakken.

Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 gevolgd. En ik heb een EHBO certificaat voor baby’s en kinderen.

Ik heb bij een gezin +/-3 jaar als gastouder in huis gewerkt, maar door de komst van mijn kindjes ben ik begonnen met een gastouderopvang bij mij thuis. Inmiddels heb ik bij mij thuis ook al wat kinderen op mogen vangen.

Verder heb ik veel oppasadressen altijd gehad, gewerkt bij de kinderopvang van een sportschool en op een basisschool als overblijfkracht in groep 0, 1/2 en 5.

Wat ik belangrijk vind is structuur en regelmaat, zo hebben we vaste eet en drink momentjes voor de wat oudere kinderen gezamenlijk aan tafel. De kinderen zijn hier erg vrij in wat ze willen en mogen doen hier. We knutselen regelmatig in bepaalde thema’s en zijn als het weer een beetje mee zit regelmatig in de ruime tuin te vinden. Verder staat hier regelmatig muziek aan en dan dansen we lekker, kortom we maken er een feestje van samen!

Belangrijk om erbij te vermelden rond de zomer vakantie gaan wij verhuizen naar Berkel Enschot de kraan. Daar ga ik ook verder als gastouder.

 

Algemeen:
Naam: Melissa
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5025 EV Tilburg, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Pedagogisch medewerker kinderopvang niv 3

Afgeronde cursussen:

Ehbo voor baby's en kinderen

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in