Miranda – Almere

Woonplaats: 1321 KC Almere, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Opvangtijden in overleg
Dinsdag: Opvangtijden in overleg
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag: Opvangtijden in overleg
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 2126

Ik ben Miranda de Groot, ik ben 47 jaar en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 17, 14 en  8 jaar. Ruim 25 jaar heb ik gewerkt in de kinderopvang in verschillende kinderdagverblijven met verschillende leeftijdsgroepen. Het grootste aantal jaren was ik werkzaam als babyleidster, iets wat echt in mijn bloed zit. Het werken met kinderen is zo afwisselend, geen dag is hetzelfde. De ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar gaat zo snel, het is zo leuk om dat te volgen en kinderen daar bij te stimuleren. Ik werk ontwikkelingsgericht, waarbij ieder kind op zijn eigen niveau meedoet met de activiteiten. Ik vind het belangrijk dat kinderen kind kunnen zijn, en ik zal dan ook niet elke dag allerlei “voorgekauwde” knutsels met de kinderen maken. Knutselen moet gaan om het leren omgaan met allerlei materialen en niet om het resultaat.

 

Verder vind ik het belangrijk dat kinderen een bepaalde mate van zelfstandigheid krijgen, dit bereik je door ze steeds meer dingen zelf te laten doen en ze kleine opdrachtjes te geven zoals helpen met tafel dekken, zelf je jas pakken , aankleden.

 

Ook respect voor elkaar , voor dieren en voor elkaars spullen is iets wat ik de kinderen mee wil geven.

 

Een goed contact met de ouders, daar sta ik voor. Ouders geven tenslotte hun dierbaarste “bezit “uit handen en dit moet gepaard gaan met wederzijds vertrouwen. Het verzorgen en opvoeden van de kinderen doe je tenslotte samen, alleen op die manier kunnen kinderen zich goed ontwikkelen. Door mijn ervaring op de kinderdagverblijven en doordat mijn eigen kinderen alle 3 op een kinderdagverblijf hebben gezeten, weet ik hoe je je als ouder voelt als je je kleine hummeltje voor het eerst uit handen geeft.

Algemeen:
Naam: Miranda
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 1321 KC Almere, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in