Miranda – Westervoort

Woonplaats: 6931 BP Westervoort, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Opvangtijden in overleg
Dinsdag: Opvangtijden in overleg
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag: Opvangtijden in overleg
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 1789

Hallo ouders,

Mijn naam is Miranda, gediplomeerd en geregistreerd gastouder en ik vind het belangrijk dat baby’s en kinderen een goede ontwikkeling kunnen doormaken vooral in hun eerste levensjaren, in een kleinschalige veilige omgeving, zodat ieder kind individueel niets te kort komt.

Toen mijn kinderen klein waren heb ik regelmatig vrijwilligerswerk gedaan bij een crèche (dus ervaring genoeg) en ik had er veel plezier in om met de kinderen, hún wereld spelenderwijs te ontdekken en te beleven, dus ook hun motivatie om te leren te helpen ontwikkelen, zodat ze een goede start hebben.

Ook heb ik vele jaren rijles gegeven en met veel plezier samengewerkt in de rijopleiding van vooral jonge adolescenten maar ook ouderen en leerlingen met beperkingen, die inmiddels hun B rijbewijs hebben behaald,

Respect, waarden en normen naar elkaar en ook naar de wereld waarin we leven vind ik belangrijk om aan kinderen mee te geven, door middel van spelenderwijs aanleren wat belangrijk is en te luisteren naar elkaar in een stabiele leefomgeving, waarin vooral voor baby’s rust en regelmaat en hygiëne ook een belangrijk onderdeel zijn om profijt van te hebben in volgende levensjaren.

Elk kind heeft het in zich om emoties te uiten op verschillende manieren en een gastouder heeft de taak om kinderen daarin op een verantwoorde manier te begeleiden, maar ook de ouders zijn daarin onmisbaar dus is contact met vader of moeder van belang om evenwicht en duidelijkheid aan een kind te kunnen geven.

Wij hebben huisdieren, (absoluut kindvriendelijk) een vogeltje die in zijn eigen plekje verblijft maar wel aangehaald mag worden wanneer een kindje daarom vraagt.
Maar ook ons hondje heeft geen probleem bij omgang met mensen, klein of groot maar meestal houd hij zich afzijdig want hij is al wat ouder.

Achter ons huis is een enorme gezamenlijke speeltuin direct bereikbaar via ons tussen pad met nieuwe speeltoestellen en een speelveld, dus bij mooi weer kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen wat ook weer goed is voor hun motoriek.

Wanneer u overtuigd bent dat uw dierbaarste “bezit” bij mij een goede vervanging voor thuis kan vinden, is het ook belangrijk dat uw kindje er ook zo over denkt, dus kom gerust kennis maken samen met uw kindje.

Algemeen:
Naam: Miranda
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 6931 BP Westervoort, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in