Nazime, EINDHOVEN

Woonplaats: 5615KB

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik biedt de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 2488

gastouderopvang mama natuur

Hartelijk welkom op mijn profiel. Laat me mijzelf eerst even voorstellen: Ik ben Nazime, 32 jaar en ben moeder van Eymen 5 en Seyit 4.

Na vele jaren werkervaring en groot mogen brengen van mijn eigen kinderen is het moment aangebroken voor een nieuwe uitdaging. Met ingang van 21-05-2020 ben ik begonnen met mijn eigen gastouderopvang Mama Natuur. Zelf heb ik als moeder de ruimte gehad om mijn eigen kinderen tot 4 jaar op te kunnen vangen door niet te werken. Financieel gezien was dit gelukkig haalbaar. Ook aan ouders die niet de keuze hebben om niet te werken, maar alsnog hun kostbare in een vergelijkbare huiselijke omgeving en een vast gezicht willen laten opgroeien, zou ik graag deze mogelijkheid willen bieden. Dit geeft het kind rust en het gevoel van geborgenheid die het nodig heeft.

Mijn huiselijke opvangruimte/woonkamer is voor het kind een voorbereide omgeving waarin tal van ontwikkelingsmogelijkheden zijn gecreëerd op verschillende ontwikkelingsgebieden en niveaus door middel van duidelijke speelhoeken.

Gastouderopvang Mama Natuur verstrekt gezonde en gevarieerde voeding (van Biologische oorsprong) volgens de richtlijnen van het voedingscentrum. Uit deze richtlijnen heeft Mama Natuur een Bio-pakket voeding samengesteld dat aan de kinderen wordt aangeboden. Voor speciale voeding die niet in dit standaard BIO-pakket is opgenomen worden aparte afspraken met de ouders gemaakt. In het standaard BIO-pakket is al rekening gehouden met de meest bekende voedingsvoorschriften vanuit gezondheidsoverwegingen, bekende voedselallergieën en culturele- en geloofsovertuigingen.
Gastouderopvang Mama Natuur biedt opvang aan kinderen van 0t/m4 jaar en is geopend op de maandag, dinsdag en donderdag van 7:45 uur tot en met 18:00 uur Mijn reguliere uurtarief is in 2020 € 6,00 per kind/per uur.

In mijn werk ga ik zoveel mogelijk uit van het positieve. Dit doe ik vanuit mijn pedagogische achtergrond/studie. Kinderen/cliënten/klanten en Collega’s zeggen dat ze mij heel vriendelijk en behulpzaam vinden en betrouwbaar overkom. Dit doe ik door voorspelbaar te reageren. Ik ben laagdrempelig in mijn uitstraling en flexibel in benadering door de juiste intonatie in mijnt stem. Zo voorkom ik eventuele escalatie en geef acceptatie op het gevoel. Ik sluit aan en sta open voor meningen en wensen.

In mijn pedagogische beleid ben ik van mening dat je kinderen serieus moet nemen en moet stimuleren om dingen te ontdekken. Aanreiken van materialen, situaties die een kind nodig heeft om tot ontplooiing te komen, maar dan wel gekeken naar de behoeften en capaciteiten van het individuele kind.
Tijdens mijn studie Welzijn Cultuur & Onderwijs ben ik gespecialiseerd in Sociaal Pedagogische werk en heb daarna mijn kennis en ervaring uitgebreid als Coördinerende leidster bij Lumens Groep afdeling PeuterPlaza. Als coördinerend leidster was ik de schakel tussen de leidsters enerzijds en de directeur anderzijds. Evenals de leidsters was ik als coördinerend leidster verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de speelzalen en het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor de peuters tot 4 jaar.

Algemeen:
Naam: Nazime
Geslacht: Vrouw
Woonplaats: 5615KB

Afgeronde opleidingen:

2008 – 2010 : ROC Welzijn Cultuur & Onderwijs
Studie : MBO Sociaal Pedagogische werk

Afgeronde cursussen:

2012 : FONTYS Fydes
Cursus : Puk & Ko totaalprogramma peuterspeelzalen

2011 : FONTYS Fydes
Cursus : Observatie- en registratie systeem :KIJK – VERDIEPING