Nienke – Zevenhuizen

Woonplaats: 2761 JH Zevenhuizen, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 8.00 - 1730
Dinsdag: 8.00 - 17.30
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: In overleg
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 5610

Mijn naam is Nienke en ik ben 31 jaar, moeder van 2 zoontjes (2014 en 2018) en getrouwd met Justin.  We wonen sinds 2019 in het koningskwartier in Zevenhuizen.

ik heb sinds 2015 mijn eigen gastouderopvang en vind het elke dag een feestje. Ik geniet echt van kinderen. De ontwikkeling, het spel en de uitdaging bieden.

binnen mijn opvang bied ik vooral geborgenheid en vertrouwen. Een kindje moet zich eerst veilig voelen om geheel ontspannen te kunnen spelen en dus leren en ontwikkelen.  Emotionele veiligheid bieden is dus mijn eerste stap. Vandaar uit gaan we verder want als ze zich veilig voelen komt de rest vanzelf.

daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er een ritme is in de opvang zodat kinderen weten wat er gaat komen. Dit bied veel rust en weer vertrouwen.

We gaan elke dag even naar buiten mocht het oké weer zijn.
Daarnaast slapen alle kinderen altijd apart in een kamertje in een eigen bedje. Bewust voor gekozen voor alle rust.

voor de uitdaging wordt er, wanneer er ruimte voor is, een (knutsel) activiteit geboden. Motorisch, zoals knippen of kleine voorwerpen pakken/plakken.  Puzzels voor het ruimtelijk inzicht en de oog hand coördinatie.  En natuurlijk nog veel meer.

we leren de kleuren, alfabet, dagen van de week, tellen elke dag. En zingen zeker veel liedjes. Ik ben gek op muziek en we zingen erg veel. Er staat ook regelmatig muziek op met leuke kinderliedjes.

uiteraard zijn er ook regels en ik vind het belangrijk dat kinderen leren respect te hebben voor de ander, door op elkaar te wachten met eten en elkaar in de waarde te laten.

 

bent u geïnteresseerd geraakt?  Wilt u een keer kennis maken?  Wacht niet te lang. De plekjes die ik beschikbaar krijg zijn vaak snel weg.

u bent van harte welkom!
wie weet tot ziens 😁

Algemeen:
Naam: Nienke
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 2761 JH Zevenhuizen, Nederland

Afgeronde opleidingen:

SPW 4

Afgeronde cursussen:

EHBO
Meldcode certificaat

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in