Pam – Breda

Woonplaats: 4824 NX Breda, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Opvangtijden in overleg
Dinsdag: Opvangtijden in overleg
Woensdag: Opvangtijden in overleg
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag: Opvangtijden in overleg
Zaterdag: Opvangtijden in overleg
Zondag: Opvangtijden in overleg
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 1404

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Pam en vind het heerlijk om met kinderen te spelen en ze te zien opgroeien. Zelf heb ik 4 eigen kinderen en hebben we een bonuszoon die bij ons woont. Hiervoor heb ik me verdiept in dit vak en heb ik mijn diploma Zorg en Welzijn gehaald en daarna ook SPW3 en VVE. Natuurlijk heb ik ook een EHBO diploma zodat ik in geval van nood uw kind goed kan verzorgen.
Doordat ik opensta voor meerdere Gastouderbureau’s heeft u zelf de keuze welk bureau u het meeste aanspreekt. Ook word ik getoetst conform enkele richtlijnen van de GGD. Natuurlijk sta in ook geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.
Ook voor uw kind wil ik zorgen voor een gezellige tijd, waarin geborgenheid met stip op 1 staat! Daaronder versta ik; goed zorgen voor uw kind, met elkaar bezig zijn, lol hebben maar ook verdriet en getroost worden. Zodat u uw kind met een gerust hart bij mij achter laat als u gaat werken.
Ik vind het belangrijk dat we alles tegen elkaar kunnen zeggen: als het goed gaat, maar ook als het wat minder zou gaan.
De naam voor mijn gastouderopvang heb ik zorgvuldig uitgekozen want ik vind dat een kind zichzelf moet zijn en blijven waar hij/zij ook is. Bee is een woordspeling van een bezig bijtje en to be uit het Engels.
Voor uw kind vind ik het belangrijk dat het zich snel bij ons thuis voelt. Ik zorg ervoor dat het vooral ook de eerste tijd aan mij kan wennen, en ik laat hem of haar de vaste slaapplek zien. Natuurlijk laat ik ook alle spulletjes en het speelgoed zien.
Uw kind mag ook altijd iets wat belangrijk voor hem of haar is meenemen naar mij.
Verder zorg ik er voor dat ik altijd in de buurt ben, zodat uw kind kan rekenen op mijn aandacht.
We hebben 2 hele lieve achterwachten die in geval van calamiteiten zullen bijspringen. Om de kinderen niet ineens met 2 volstrekt vreemden te overdonderen zullen deze 2 personen geregeld bij ons langs komen zodat ze een vertrouwd gezicht zijn voor de kinderen.
Elk kind is anders en is op zijn/haar manier uniek. Ik probeer er dan ook achter te komen wat de interesses zijn van uw kind. Zodat ik dan speelgoed kan aanbieden dat hem of haar interesseert en de ontwikkeling stimuleert. Mocht uw kind ergens heel graag mee spelen thuis bij u dan wil ik dat eventueel ook aanschaffen, dus alle tips zijn welkom, u kent uw kind tenslotte als de beste. Bij ons thuis gebeurt meer dan oppassen: door spelletjes te doen en naar buiten te gaan zorg ik ervoor dat ook de ontwikkeling gestimuleerd wordt.
Mocht de groepssamenstelling het toelaten dan ga ik het liefst met ze buiten de deur spelen in één van de speeltuintjes, anders spelen we lekker in de tuin.
Ik help uw kind zelfstandig worden: wat hij of zij zelf kan, mag het ook zelf doen. Dit stimuleer ik door stickers, beloningskaartjes en de welbekende pluimen, knipogen en aai over de bol methode.
Kinderen hebben heel veel baat bij een positieve benadering, dus dit probeer ik zoveel mogelijk toe te passen.
Bij ons thuis zijn ook andere kinderen. Dat is leuk voor uw kind, daardoor leert hij/zij spelenderwijs samenspelen, delen, hoe je voor jezelf opkomt, en kleine ruzietjes op kan lossen.
Natuurlijk let ik op of het allemaal leuk en gemoedelijk verloopt!
Ik ben ook iemand die zich altijd verlaagt naar het kind niveau zo dat ik de kinderen goed kan aankijken. Mochten kinderen een beetje vervelend zijn dan krijgen ze een time-out naar gelang hun leeftijd (BV. 4 jaar is 4 minuten uit de leuke speelomgeving)
Sinds 2001 heb ik ervaring in de gastouderopvang en tot nu toe werkt het geven van een time-out altijd heel erg goed. Zowel bij de kleine als bij de grotere kinderen.
Verder vind ik het belangrijk dat kinderen meekrijgen hoe je met elkaar omgaat en hoe je je gedraagt. Daarom wordt er bij altijd aan tafel gegeten, zeggen we elkaar gedag, schreeuwen we niet naar elkaar. Ik probeer de kinderen bij te brengen dat elk mens respect verdient.

Algemeen:
Naam: Pam
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 4824 NX Breda, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in