Pauline – Dordrecht

Woonplaats: 3319 AC Dordrecht, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Opvangtijden in overleg
Dinsdag: Opvangtijden in overleg
Woensdag: Opvangtijden in overleg
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag: Opvangtijden in overleg
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: BSO
Referentienummer: 1423

Ik ben een officieel erkend, geregistreerd, gediplomeerd, gecontroleerd,gemotiveerd pedagogisch medewerker.Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de kinderopvang.
Met alle liefde , humor en wijsheid die ik heb vang ik kinderen van alle leeftijden op en geef ik ze een 2de thuis. Een thuis waar ze gelukkig mogen zijn, een eigen identiteit mogen hebben. Een thuis waar ze kunnen lachen, huilen en lekker opstandig mogen zijn. Een plekje waar je je veilig en geliefd voelt.

Ik wil een superheld voor mijn kindjes zijn! Een vriendin, een reserve mama, een coach en een speelkameraad. Ook degene die ze leert waar een grens ligt, hoe we in het leven met elkaar omgaan en hoe je voor jezelf opkomt.

Maar , weet je ik doe het zo graag? Ik zou niks liever willen,….. Ik zou er niet aan moeten denken om die lieve koppies te moeten missen. Geen knuffels meer te krijgen, de leuke verhalen van school niet meer te horen . Ook de samenwerking met al die leuke papa en mama’s, die vaak voor advies maar ook troost naar me toe komen als ze het zelf even niet zien zitten.
Als dit je aanspreekt neem contact met me op of kom langs.

Algemeen:
Naam: Pauline
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 3319 AC Dordrecht, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in