Rashana – Breda

Woonplaats: 4822 WX Breda, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 07.00-19.00
Dinsdag: 07.00-19.00
Woensdag: 07.00-19.00
Donderdag: 07.00-19.00
Vrijdag: 07.00-19.00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 1044

Mijn naam is Rashana, een vrolijke, gezellige en spontane meid van 24 jaar (06-05-1995). Samen met mijn man Ralph woon ik in Breda, de wijk Kesteren. 24 mei 2019 zijn wij trotse ouders geworden van een zoon, Rafael.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind de persoonlijke aandacht krijgt die hij / zij nodig heeft. Door de opvang kleinschalig te houden kan ik al mijn aandacht goed verdelen over de kinderen. In een huiselijke sfeer kunnen de kinderen zich vermaken met divers speelgoed. Zo zijn er onder andere houten en plastic blokken, houten treinrails, auto’s, boekjes, maar ook educatieve spelletje zoals moeder dieren en hun jongeren bij elkaar zoeken. Door het speelgoed af te wisselen leren de kinderen met verschillend speelgoed te spelen en kunnen zij spelenderwijs leren en zich ontwikkelen op het tempo dat bij hen past.
Ik vind het heerlijk om even naar buiten te gaan, een rondje te wandelen en de eendjes voeren. Het liefst iedere dag. Hier hoeft het niet heel warm voor te zijn, als het maar droog is.

Structuur is iets wat ik bied in de opvang door vaste eet/drink momenten, speelmomenten en rustmomenten te nemen. Er wordt gezamenlijk aan de eettafel gegeten, zodat we dit samen kunnen doen en de tijd ervoor nemen.

Ik vind het prachtig om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier en tempo ontwikkelt en vind het mooi dat ik hier een stukje aan kan bijdragen.

Lijkt het jou leuk om bij te komen spelen? Laat je papa of mama dan contact opnemen met mij voor een kennismaking.

Algemeen:
Naam: Rashana
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 4822 WX Breda, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Helpende Zorg en Welzijn

Afgeronde cursussen:

Kinder EHBO
Kinderen opvoeden
Kindercoach
Pedagogische basisdoelen
Effectief communiceren met ouders
Hygiëne en persoonlijke verzorging
Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in