Rian – Tilburg

Woonplaats: 5049 NS Tilburg, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik biedt de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 2114

 

Vanaf medio 2010 verzorg ik opvang voor kinderen. Ik heb reeds meerdere kinderen opgevangen vanaf de leeftijd van 3 maanden tot en met de leeftijd van 12 jaar. Ik woon in een rijtjeshuis met een tuin. Mijn huis heeft voldoende slaapgelegenheid voor kinderen die daar behoefte aan hebben, zo heb ik een ledikant en commode, een tussenmaat bed en nog een aantal eenpersoonsbedden.

Tevens beschik ik over een box en autostoeltje en een buggy. Verder heb ik voldoende speelgoed waarmee gespeeld kan worden.

Momenteel vang ik twee kinderen op.

Een jongen van 8 jaar waarvoor ik de voorschoolse opvang verzorg op 5 dagen en een meisje van 9 jaar waarvoor ik zowel de voorschoolse 4 dagen  als naschoolse 3 dagen opvang verzorg, tevens blijft zij drie dagen mee eten. Ik heb zelf vier dochters die allemaal het huis uit zijn. Ik ben ook oma van 7 kleinkinderen in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar waar ik ook voor een aantal als gastouder heb opgevangen. Ik ben dus redelijk geroutineerd in het opvangen van kleine kinderen en zou het heel leuk vinden als er weer een kleintje bij komt.

Algemeen:
Naam: Rian
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5049 NS Tilburg, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in