Sanne – Nistelrode

Woonplaats: 5388VR

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 7,30-18,00
Dinsdag: 7.30-18.00
Woensdag: 7.30-18.00
Donderdag: 7.30-18.00
Vrijdag: 7.30-18.00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 7454

Ik ben Sanne, ben geboren op 10-05-2001. Ik heb het erg naar mijn zin als gastouder. Ik vind het leuk om de kinderen te zien groeien en samen te ontdekken. Ik vind het een erg leuk beroep en ben blij dat ik deze stap heb ‘durven’ te nemen (genomen).

Wat ik belangrijk vind is dat ze leren zelfstandig te worden. De kleine dingetjes wat ze op jonge leeftijd al kunnen doen. Soms sta je er echt versteld van hoe slim ze eigenlijk al zijn.

Ik bied activiteiten speelsgewijs aan. Zo kan jou kind dingen leren door te spelen, hoe leuk is dat! Ik ben zelf dus doelgericht bezig, zonder dat de kinderen het altijd in de gaten hebben. Wekelijks probeer ik creatief bezig te zijn en diverse activiteiten aan te  bieden. Ik kijk naar wat nodig is en haalbaar voor die dag. De activiteiten zijn gebaseerd op thema’s iedere paar weken komt er weer een ander thema voorbij. Voornamelijk zijn dit de seizoenen, feestdagen en soms beroepen, kleuren, vormen enz. hier wordt dan spelenderwijs aandacht aan besteed.

Sensorisch spel is ook een van mijn prioriteiten in mijn opvang en mijn streven is dan ook om altijd een sensorische bak klaar te hebben staan. Ik merk als kinderen even uitgespeeld zijn de bak erg goed helpt. Ze gaan dan hiermee aan de slag en al snel zijn ze weer druk aan het spelen. Ook is dit goed voor de fijne motoriek en ze leren allerlei texturen.

Aangezien de opvang in het buitengebied is staat dit ook deels centraal. Kinderen komen in aanraking met onze hond en we hebben 2 konijnen die wij dagelijks verzorgen. Ook gaan we weleens op pad naar de koeienboer of het bos. Als de tijd rijp is zijn we ook te vinden in onze moestuin. Waar de kinderen heerlijk plukken van de struiken.

Kortom genoeg te doen om een heerlijke dag te beleven!

Mijn openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 18.00. Andere tijden bespreekbaar.

Algemeen:
Naam: Sanne
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5388VR

Afgeronde opleidingen:

Onderwijsassistent

Afgeronde cursussen:

Ehbo

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in