Sanne – Nistelrode

Woonplaats: 5388VR

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 7,30-18,00
Dinsdag: 7.30-18.00
Woensdag: 7.30-18.00
Donderdag: 7.30-18.00
Vrijdag: 7.30-18.00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 7454

Ik ben Sanne, ben geboren op 10-05-2001. Ik ga starten met mijn eigen gastouderopvang ‘Gastouderopvang Het Talentje’. Momenteel werk ik als inval en hierdoor kom ik op verschillende kinderdagverblijven. Ook heb ik een paar maanden bij een gastouder gewerkt en pas al heel veel jaren op. Ik heb dus heel wat concepten gezien. Ik begin als gastouder, omdat ik het juist fijn vind om met een klein en rustig groepje te werken. Ik vind het leuk om zelf de verantwoordelijkheid te hebben en zelf activiteiten te bedenken en te doen. Ik merkte dat op het kinderdagverblijf je heel erg aan de regels van de kinderdagverblijf moet houden en er is weinig tijd om activiteiten met de kinderen te doen. Als gastouder hoop ik vrijheid te kunnen hebben en gewoon lekker te gaan doen waar de kinderen zin in hebben. Tuurlijk is een bepaald dagritme belangrijk, maar dan kan je alsnog activiteiten aanbieden.

Ook vind ik het leuk om de kinderen kennis te laten maken met plantjes door bijvoorbeeld deze te gaan zaaien en te zien groeien,  maar ook om naar de overburen te gaan om te kijken bij de koeien en kalfjes. Het landelijke wil ik graag naar de kinderen overbrengen.

Ik als persoon ben rustig, betrouwbaar, creatief, zorgzaam, durf verantwoordelijkheid te dragen en ben graag bezig. Daarom denk ik dat gastouder bij mij past. De rust is vaak fijn voor de kinderen, daarvan worden zij ook rustig en voelt het al snel vertrouwd. Ik neem graag mijn verantwoordelijkheid, want het is niet zomaar een kind wie komt spelen. Het is namelijk jullie waardevolste wat je hebt, daarvoor moet je zorg kunnen dragen. Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie kindje het naar zijn/haar zin heeft. Dat ze een leuke dag hebben gehad en de volgende keer weer blij zijn dat ze komen.

Mijn openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 7.30 tot 18.00. Mocht je net iets eerder opvang zoeken is dit altijd bespreekbaar.

 

Algemeen:
Naam: Sanne
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5388VR

Afgeronde opleidingen:

Onderwijsassistent

Afgeronde cursussen:

Ehbo

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in