Sharon -Reusel

Woonplaats: 5541 WE Reusel, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 7:30-18:30
Dinsdag: 7:30-18:30
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: 7:30-18:30
Vrijdag: 7:30-18:30
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 1985

Hallo mijn naam is Sharon, 44 jaar. Vanaf 2022 ben ik in Reusel komen wonen. Samen met mijn vriend en 2 dochters van 10 & 6 jaar.

Oorspronkelijk kom ik uit Schotland, daar heb ik stagegelopen op een peuterspeelzaal en daar begon het allemaal mee! Ik wist toen al dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Na jaren oppassen en vrijwilligerswerk met kinderen met een handicap gedaan te hebben begon ik in Nederland met de studie SPW 3 en daarna SPW 4. En meteen als pedagogisch medewerkster begonnen in de kinderopvang. Werk wat ik altijd met heel veel liefde en plezier hebt gedaan. Na 15 jaar ben ik als gastouder begonnen in mijn klein maar gezellige huis in Gestel in Eindhoven. Ik wou o.a. meer tijd hebben voor de kinderen, om op hun wensen en behoeften in te spelen, maar natuurlijk ook meer tijd voor mijn eigen dochters. En het bevalt mij zo goed! Dus nu ook in Reusel opnieuw begonnen.

Ik ben zelf heel creatief, dus creatief bezig zijn met de kinderen vind ik ook leuk, maar ook lekker er op uit! Of dat nu in de plassen springen is op een regenachtige dag of picknicken op een zomerse dag, maar ik kan ook lekker genieten van de kinderen door samen muziek te maken, te zingen, een boekje te lezen of simpelweg ermee te knuffelen. Ik werk ook met een VVE programma en dit bied ik op een speelse manier aan. Niks moet, maar mag!

Ik hoop snel jouw kindje te verwelkomen in Reusel!

Liefs, Sharon

Algemeen:
Naam: Shazza
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5541 WE Reusel, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in