Tugba – Geldrop

Beste Ouders,

Ik ben Tugba en ik ben 31 jaar oud en ben getrouwd met Erkan. Ik ben een moeder van 2 kinderen. Ik heb een dochter van 4 jaar en een zoontje van 2,5 jaar.
Samen wonen wij in Geldrop.

In 2011 ben ik begonnen met mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 3, ik ben verder gaan met het studeren als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en ik heb mijn Nederlands 3F behaald met een VVE certificaat.
Jarenlang heb ik in de kinderopvang gewerkt in verschillende organisaties. Mijn droom was altijd om voor mijn zelf te beginnen. Omdat mijn moeder niet meer in staat is om op te passen voor mijn kinderen en ik iemand ben die graag wil werken,
heb ik besloten om te gaan werken als gastouder.

Nu maak ik een start als gastouder. Ik bied kinderen een warm en een liefdevolle opvang aan waar ze zich veilig voelen, spelenderwijs en kunnen ontwikkelen aan hun zelfredzaamheid.
Ik ben zelf een enthousiaste en een sociale persoon die vertrouwbaar is op alle vlakken. Dankzij de ervaringen die ik heb mogen opbouwen bij verschilende organisaties heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot een zelfstandig persoon en
verwantwoordelijkheden kunnen opnemen op elk gebied. Ook weet ik zeker dat mijn banen in het verleden mijn een bijdrage hebben gelerd aan mijn communicatieve vaardigheden op de werkvloer.

Elk kind is uniek en staat centraal! Ik werk graag met thema’s en begeleid kinderen op spelenderwijs voor zelfredzaamheid. Ik neem met de methode van Thomas Gorden als voorbeeld.
Thomas Gorden was een Amerikaans klinisch psycholoog. Hij werd vooral bekend vanwege zijn Gorden-methode. Actief luisteren, de ”ik-boodschap” en de communicatie tussen mensen is erg belangrijk.
In opvoedingsrelaties betekend dit dat de opvoeder het kind in zijn waarde laat en respectvol benadert. Het win-win-principe staat centraal. Ik kijk uit naar een kennismaking!

Met vriendelijke groeten,

Tugba