Vidalis – Rotterdam( lombardije )

Woonplaats: 3076 VA Rotterdam, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Opvangtijden in overleg
Dinsdag: Opvangtijden in overleg
Woensdag: Opvangtijden in overleg
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag: Opvangtijden in overleg
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 1736

Mijn naam is Vidalis, een gediplomeerd pedagogisch medewerker met jarenlange ervaring. Goedgekeurd door de GGD en ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang, zodat u recht heeft op kinderopvangtoeslag.
Ik woon in Rotterdam-Zuid (Lombardije) en ben zelf trotse moeder van twee kinderen, een meisje van 20 en een jongen van 24 jaar. Ik heb met kinderen van 0 tot 12 jaar gewerkt, de laatste 9 jaar werkte ik in de peuterspeelzaal.
Uw kindje wordt in een gezinssituatie opgevangen en kan zich in huiselijke sfeer in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. Ieder kind is uniek wat betreft ontwikkeling, groei en opvoedingsbehoeften. Als gastouder werk ik met verschillende thema’s zoals Pasen, herfst Sinterklaas, Kerst, winter, kinderboekenweek en veel meer. Bij elke thema worden er verschillende activiteiten gedaan zoals spelletjes, het voorlezen, liedjes zingen, knutselen enz. Ook doe ik aan peutergym, dit houdt in dansen op muziek waarbij ze hun hele lichaam kunnen bewegen (dit is superleuk voor de kleintjes). Ik ben lief, zorgzaam en geduldig maar er zijn wel regels in huis en ik bied structuur aan kinderen. De omgeving biedt uw kind veel buitenspeelmogelijkheden en in de buurt is er ook een kinderboerderij en een bibliotheek. Lijkt het u leuk om kennis met mij te maken, of zou u graag eens langskomen U bent van harte welkom!
Vriendelijke groet, Gastouderopvang Vidalis

Algemeen:
Naam: Vidalis
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 3076 VA Rotterdam, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Afgeronde cursussen:

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in