Wilma – Oirschot

Woonplaats: 5688 TL Oirschot, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Opvangtijden in overleg
Woensdag: Opvangtijden in overleg
Donderdag: Opvangtijden in overleg
Vrijdag: Opvangtijden in overleg
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Dagopvang
Referentienummer: 3552

Beste ouders,

Ik ben Wilma, ben 57 jaar , woonachtig in Oirschot en moeder van 4 volwassen kinderen, die reeds allen uit huis wonen. Buiten de ervaring in het opvoeden van onze eigen kinderen heb ik al ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang, waarvan ik 14 jaar de opvang via gastouderbureau Roodkapje verzorg.
Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wie ben ik?
Het is altijd moeilijk om jezelf te omschrijven:-)  Maar de term “what you see is what you get” is voor mij echt van toepassing. Ik ben eerlijk, betrouwbaar en recht door zee. Daarnaast ook lief, zorgzaam, consequent & ondernemend.

Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich bij mij geborgd en zichzelf kunnen voelen. Tijdens opvang vind ik het heerlijk om elke dag even met de kinderen naar buiten te gaan. Een wandeling, de speeltuin of even naar de winkel. Daarnaast kunnen ze ook heerlijk buiten spelen in eigen tuin.
En gaan we naar binnen, dan ligt daar een hele kast vol met spellen en speelgoed klaar. Waardoor ik telkens wat verrassends kan aanbieden.

Naast alle activiteiten vind ik het zeker belangrijk om structuur aan de dag te bieden. Momentje van fruit, samen boterhammen eten en kinderen die moe zijn de tijd geven om even heerlijk te kunnen slapen. Kortom er  met zijn allen gewoon een gezellige en fijne dag van maken.

Maar willen jullie echt weten wie ik ben? Ik kom graag met jullie in contact voor een kennismakingsgesprek. Tenslotte is het toch het gevoel dat bepaald! Niet dan?

Hopelijk tot horens,

Groeten Wilma

Algemeen:
Naam: Wilma
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 5688 TL Oirschot, Nederland

Afgeronde opleidingen:

Ruime ervaring 21 jaar
Geregistreerd gastouder

Afgeronde cursussen:

EHBO

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in