Wilma – Olst

Woonplaats: 8121 GD Olst, Nederland

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangtijden:
Maandag: 07:30-18:00
Dinsdag: 07:30-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Donderdag: 07:30-18:00
Vrijdag: 07:30-18:00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Ik bied de volgende opvang: Beide
Referentienummer: 2224

Ik ben Wilma, moeder van 4 kinderen, ik heb als moeder ervaring met speciale behoeften van kinderen ( ADHD,PDD-NOS) En sta daardoor ook open voor gastkinderen met een speciale behoefte.

Uw kind(eren) heeft bij ons een fijn tweede thuis, met daar ook eigen kastruimte voor reservekleding, een eigen stukje speelgoed/knuffel.

Ik hecht veel waarde aan een goede communicatie met ouders én kinderen, ik zal zo ook altijd duidelijk uitleggen waarom iets wel of juist niet kan/mag.

We gaan elke dag wel even naar buiten, lekker een frisse neus halen en even spelen in de speeltuin of de hondjes uitlaten rondom de dierenweide.

Als de kinderen in huis spelen zitten de hondjes in de kamerkennel, daardoor kunnen de kinderen altijd ongestoord spelen.

Voor de oudere kids heb ik boven een aparte ruimte waar ze heerlijk kunnen bouwen met Lego, Knexx enz. Ook knutselen we daar regelmatig.

Voor de kleintjes heb ik beneden alle faciliteiten die nodig zijn, verschoonplek in de hal, zo behoud ik overzicht tijdens het verschonen/omkleden.

Onze achtertuin is volledig omheind en betegeld, bevat naast zandbak en speelhuisje een aantal auto’s en fietsjes en een glijbaan waar naar hartenlust geravot kan worden.

 

Kom gerust eens kennismaken!

Algemeen:
Naam: wilma
Geslacht: Vrouw

Woonplaats: 8121 GD Olst, Nederland

Afgeronde opleidingen:

VMBO opleiding zorg en welzijn voor gastouder
MAVO
LEAO

Afgeronde cursussen:

Ehbo voor kinderen

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in