Gastouder aan huis gezocht – vanaf dec 2023/jan 2024 – tweeling baby’s – Amsterdam

Woonplaats: 1079EB

Aantal kinderen: 2

Leeftijd van kinderen: 0-12 maanden

In verwachting: Ja

Verwachte datum: oktober 4, 2023

Opvanglocatie: Bij vraagouder

Opvangdagen:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Gewenste ingangsdatum: december 1, 2023

Referentienummer: 8218

Hallo leuke gastouders,

Wij zijn opzoek naar een leuke en betrouwbare gastouder om bij ons thuis voor onze tweeling te zorgen. De tweeling wordt naar verwachting begin oktober geboren, dus wij zijn opzoek naar een gastouder per december 2023 (of januari 2024) voor ma, di en woensdagen.

Mark (36) en ik (Arlette, 33) worden voor de eerste keer ouders. Dat vinden we best spannend. We zijn bijna een jaar geleden getrouwd op een bootje op de Amsterdamse grachten en kennen elkaar uit het uitgaansleven. We werken beide in het vastgoed bij bedrijven met een kantoor in Amsterdam. We houden van het maken van verre reizen en zijn bijvoorbeeld afgelopen december nog 3 weken in Argentinie geweest. Ook houden we wel van een feestje en het geven van etentjes voor veel vrienden. We hebben bewust de keuze gemaakt om in Amsterdam te blijven wonen en hier te proberen een gezinnetje te stichten. We hebben een appartement op de begane grond met een zonnige tuin in een kindvriendelijke buurt. We wonen hier met heel veel plezier omdat het dichtbij werk is, dichtbij onze vrienden, en dichtbij de reuring van de stad.

We verwachten dat het eerste jaar met de tweeling een chaotisch jaar zal worden waarin we alle hulp kunnen gebruiken die er is. De moeder van Mark, die zelf ook gastouder is, zal de donderdag en vrijdagen bij ons thuis zijn. We zoeken dus een gastouder voor de ma, di en woensdag. Als het goed bevalt gaan we graag een lange termijn relatie met jou aan. We willen namelijk dat de tweeling vanaf een jaar of 1, een dag of 2 naar de kinderopvang gaan. Maar niet 5 dagen. Dus ook dan hebben we een gastouder nodig. Verder is het natuurlijk een pre als de gastouder ervaring heeft met baby’s/ peuters. Nederlands spreken is handig maar niet noodzakelijk.

Spreekt ons profiel je aan? Neem dan contact met ons op! Wij zien er naar uit jou te ontmoeten.

Groeten, Mark en Arlette

Algemeen:

Woonplaats: 1079EB

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in