Gastouder gezocht omgeving Heesterwijk Den Haag

Woonplaats: 2563 ST Den Haag, Nederland

Aantal kinderen: 1

Leeftijd van kinderen: 0-12 maanden

In verwachting: Ja

Verwachte datum: juni 27, 2022

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangdagen:
Maandag: 08.30 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 17.00
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: 08.30 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 17.00
Zaterdag: optioneel (ca 1x per maand)
Zondag: optioneel (ca 2x per maand)
Gewenste ingangsdatum: september 1, 2022

Referentienummer: 6331

Hallo, mijn naam is Wijntje. Ik ben bewust alleenstaande moeder (41 jaar) van een dochter van bijna 5 en verwacht eind juni mijn zoontje.

Mijn dochter is altijd in opvang geweest bij een gastouder. Helaas heeft die de komende 2 jaar geen plek. Vandaar opzoek naar een nieuwe fijne plek voor mijn zoontje.

Een gastouder spreekt mij meer aan dan een KDV vanwege het kleinschalige, duidelijkheid van 1 iemand die de zorg draagt en het “huiselijke”.

Wat ik zoek is een professionele houding, flexibel, direct, betrouwbaar, enthousiast en iemand die gaat voor partnerschap. Ik hoef zelf absoluut niet van elke boer of luier op de hoogte gehouden te worden. Geen nieuws is goed nieuws. Ik ben een relaxte ouder, sta open voor feedback en leer graag van de ervaren prof.

Betrouwbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik heb van vriendinnen ervaringen gehoord over gastouders die om de haverklap ziek waren, dit is niet mijn eigen ervaring, maar als dat gebeurd dan zal ik snel op zoek gaan naar iemand anders. Omdat ik alleen ben is het heel lastig last minute iets anders regelen. Ook zou het fijn zijn als ik ca 1 week per 2 maanden mijn kindje vroeger zou kunnen brengen ivm mijn werk als trainer in persoonlijke ontwikkeling.

Mijn voorkeur gaat uit naar 4 dagen opvang op ma, di, do, vr. Eventueel de vrijdag wisselen met de woensdag is daarin een optie, al heeft dit niet mijn voorkeur vanwege de schooltijden van mijn dochter. Die is op woensdag middag vrij.

Mijn dochter heb ik borstvoeding gegeven, ik hoop dit met mijn zoontje ook weer te kunnen doen. Een gastouder met ervaring hierin zou een bonus zijn!

Vanwege de school van mijn dochter (in de Vruchtenbuurt) zou ik graag een gastouder in de omgeving Heesterwijk, Vruchtenbuurt willen, zodat ik en mijn ondersteunende netwerk niet 2 verschillende kanten op hoef 2x per dag.

Best een wensen pakket, maar over alles is te praten. Beter om vooraf helder te zijn dan in een later stadium opeens tegen dingen aanlopen.

Ik hoop hier een goede match te vinden!

Hartelijke groet,

Wijntje

Algemeen:

Woonplaats: 2563 ST Den Haag, Nederland

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in