Gastouder voor tweeling gezocht in Reusel ! Kleinschalig.

Woonplaats: 5541VK

Aantal kinderen: 2

Leeftijd van kinderen: 4 jaar

In verwachting: Nee

Verwachte datum:

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangdagen:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Gewenste ingangsdatum:

Referentienummer: 3555

BInnenkort starten onze kindjes (4 jaar) op speciaal onderwijs de Piramide in bladel. Helaas bied deze school geen speciale BSO aan.
Onze kindjes zijn extreem prematuur geboren. Dat maakt dat ze hierdoor een ontwikkelingstoornis op sociaal emotioneel vlak hebben opgelopen. Ons zoontje is hiermee het meest belast. Ons dochtertje kan door goede training nu wel goed mee met leeftijdsgenootjes.
Tim is een mannetje wat alles wil weten. Hij heeft moeite met (plotselinge) veranderingen. Het moeten omschakelen vind hij moeilijk en daarmee de prikkelverwerking. Dit wil af en toe leiden tot woede aanvallen. Tim heeft baat bij veel toenadering en houvast. Onze Tess is een echte onderneemster. Wil alles meedoen en ontdekken. Het is een heel gemak meisje wat wel veel om bevestiging en aandacht vraagt.
Ik ben op zoek naar een gastouder die ze van school wil halen en in de middag wil opvangen. Andere kinderen is geen enkel probleem. Momenteel gaan onze kinderen 1 dag beiden naar een reguliere opvang en dat verdragen ze goed. Maar aangezien ze geen haalservice naar bladel hebben zoek ik nu naar een gastouder. Ook omdat na school ons een kleinschalige opvang (minder prikkels) beter lijkt. Dagen nog in overleg.

Algemeen:
Woonplaats: 5541VK