Lieve gastouder gezocht voor ons zoontje in Naarden, Bussum, Huizen, Almere Muziekwijk of Amsterdam-Zuid

Woonplaats: 1272 PN Huizen, Nederland / 1076ED Amsterdam

Aantal kinderen: 1

Leeftijd van kinderen: 0-12 maanden

In verwachting: Nee

Verwachte datum:

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangdagen:
Maandag: 08.00-17.30
Dinsdag: 08.00-17.30
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Gewenste ingangsdatum: mei 9, 2022

Referentienummer: 6262

Wij zijn op zoek naar een lieve, warme en betrouwbare gastouder voor ons zoontje Victor voor 1 dag per week. Het gaat om de maandag of dinsdag, vanaf ongeveer 08.00 uur tot 17.30 uur.

Wij wonen in Amsterdam Zuid maar gaan medio augustus verhuizen naar Huizen.

Ik werk in Almere, dus een gastouder in Naarden, Bussum, Huizen of Almere in de buurt van Almere Muziekwijk heeft onze voorkeur want dan breng ik Victor voordat ik naar mijn werk ga, en dan hoeven wij na onze verhuizing niet op zoek naar een andere gastouder omdat hij nu dan naar iemand in Amsterdam zou gaan.

Zoals veel ouders over hun kindje zeggen; ‘hij/zij is erg makkelijk ;-), durven wij tot nu toe met zekerheid te zeggen!

Victor huilt max 10min per dag en dat is dan alleen om iets aan te geven, en dat is als hij trek heeft, zijn luier verschoond moet worden, moe is of gewoon even bij je wilt zijn.

Wij nemen Victor (bijna) overal mee naartoe. Naar familie, vrienden, restaurants, verjaardagen etc. uiteraard omdat wij het fijn vinden om hem mee te nemen maar ook zodat hij gewend raakt aan andere mensen en omgevingen.

Als Victor overdag slaapt (2-3x per dag nu), dan leg ik hem wel in zijn wiegje in zijn eigen kamer zodat hij niet te veel prikkels krijgt welke hij wel in de box krijgt van de babygym of speelgoed/knuffels om hem heen, en zo zijn rust kan pakken. Wij laten dan wel zijn slaapkamerdeur open staan zodat hij nog wel geluiden hoort (bijvoorbeeld van muziek, de tv, telefoongesprekken, of als wij zijn kamertje in lopen) maar het geluid is dan niet direct naast hem.

Hij vind het erg leuk om in de box naar zijn babygym te kijken, en de bewegingen beginnen nu ook te komen dus als hij iets aanraakt en het maakt een geluidje dan krijgt hij een grote glimlach. Wij kletsen ook veel tegen hem wat hij erg leuk vindt, en wij gaan ook vaak met hem wandelen.

Victor is nog klein maar een oppasdag waarbij hij de hele dag in de box ligt, en hij de fles krijgt is niet hoe wij het voor ons zien. Wij zijn op zoek naar een warme, lieve, en zorgzame gastouder die af en toe tegen hem kletst, met hem knuffelt, met hem gaat wandelen (uiteraard als het weer het toe laat) en zijn verdere ontwikkeling stimuleert. Dan zijn wij, en Victor uiteraard, helemaal blij en kan hij de rest van de dag lekker in de box liggen.

Heb jij oppaservaring met baby’s, en zou jij graag op Victor willen passen… dan horen wij graag van je zodat we kennis kunnen maken.

Groetjes,

Chantal

Algemeen:

Woonplaats: 1272 PN Huizen, Nederland / 1076ED Amsterdam

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in