Met spoed opzoek naar lieve gastouder – Alkmaar Daalmeer

Woonplaats: 1827lb

Aantal kinderen: 1

Leeftijd van kinderen: 1 jaar

In verwachting: Nee

Verwachte datum:

Opvanglocatie: Bij gastouder

Opvangdagen:
Maandag: Niet beschikbaar
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: Niet beschikbaar
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Gewenste ingangsdatum: juni 1, 2024

Referentienummer: 9828

Beste gastouder,

Wij zijn Gerrit en Caytlin en zoeken voor onze dochter Myra van ruim 1,5 jaar en nieuwe gastouder. Wij wonen in alkmaar Daalmeer. Helaas stopt onze gastouder, haar laatste werkdag zal 31 mei zijn en zoeken dus vanaf 1 juni een nieuwe lieve gastouder. Deze gastouder woonde dichtbij, dat is natuurlijk heel fijn. Wel bereiden wij ons voor dat het moeilijk gaat worden om nog zo dichtbij een nieuwe gastouder te vinden. Daarom ligt ons zoekgebied ook breder. Denk aan bijvoorbeeld heerhugowaard, sint pancras, broek op langedijk.

Op het moment nemen we 30 uren af en kunnen en hebben we flexibele opvang. Ik (Caytlin) werkt als zelfstandige in de gehandicaptenzorg. Waardoor ze geen vaste werkdagen en tijden heeft. Over het algemeen werk ik meer avonddiensten.

Dan vindt ik het prettig om Myra niet vroeg te hoeven brengen zodat ik haar nog zie in de ochtend.

Gerrit werkt in haarlem. Zijn dag start om 09.00 uur en is klaar om 17.00 uur.

De tijden dat we opvang nodig hebben zullen zo rond 08.15 en 18.15 uur zijn (begin en eindtijd ligt een beetje aan de plek waar de gastouder woont ivm reistijd). Myra zal er niet altijd vroeg zijn ivm Caytlin haar late dienst. Ook werkt Caytlin in weekend. Dit zal beteken dat in de week dat er in het weekend gewerkt wordt door er over het algemeen minder gewerkt word door de weeks. Wij zoeken een gastouder voor 3 a 4 dagen in de week. We zijn ons bewust dat we een lastige opvang vraag hebben en hebben daarom ook met onze gastouder van nu afgesproken altijd 30 uur per week af te nemen, ook als wij minder afnemen in een week, zodat het zich ook kan conpenseren als we wat meer opvang nodig hebben.

Myra is geboren op 12 sept 2022 en is zich volop aan het ontwikkelen. Myra is een lief meisje die al goed weet wat ze wil. Ze is al lekker aan het kletsen en loopt al best een tijdje. Ze houd ook erg van bewegen en lekker spelen en is dol om dit samen te doen met andere kindjes. Echt samen spelen is ze nu volop aan het leren.

Myra doet nog 1 slaapje tussendoor, hoelang verschilt per dag. Over het algemeen slaapt Myra goed. Ze is ook gewend om met andere kindjes in de kamer te slapen.

Wij hebben natuurlijk nog meer te vertellen over Myra en zullen dat ook zeker doen bij een eventuele kennismaking.

Ziet u mogelijkheden? Wij horen dat natuurlijk heel graag!

Met vriendelijke groet,

Gerrit, Caytlin en Myra

Algemeen:

Woonplaats: 1827lb

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in