Part-time gastouder voor ondernemend gezin – Heerlen

Woonplaats: 6422 PC Heerlen, Nederland

Aantal kinderen: 3

Leeftijd van kinderen: 3 jaar, 8 jaar, 11 jaar

In verwachting: Nee

Verwachte datum:

Opvanglocatie: Bij vraagouder

Opvangdagen:
Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: Niet beschikbaar
Woensdag: 12:00 - 16:00
Donderdag: Niet beschikbaar
Vrijdag: 13:00 - 16:00
Zaterdag: Niet beschikbaar
Zondag: Niet beschikbaar
Gewenste ingangsdatum:

Referentienummer: 9799

Wie zijn we?
Wij zijn een gezin uit Heerlen met 3 kinderen die op de voorschool en basisschool zitten, en in de middag naar voetbal gaan. Na de zomer krijgen de kinderen een ander rooster, maar zullen de werkdagen en werktijden ongeveer gelijk blijven.

Wij hebben een eigen bedrijf in Heerlen op de Beitel waar ook een plek is om de kinderen na school op te vangen en een keuken om een warme maaltijd te koken. Hier is mogelijkheid om met de kinderen te spelen en ze te helpen met lezen of huiswerk te maken. Ook is er veel groen in de omgeving om met de kinderen naar buiten te gaan.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een vriendelijke, leuke, betrokken, verantwoordelijke en ervaren gastouder.

We zoeken iemand die zorgzaam en betrokken is en open in het leven staat. Wij eten over het algemeen gezond en biologisch, de kinderen vinden het leuk om te tekenen en gaan graag naar buiten (voetballen, speeltuin). Verder vragen we van de gastouder dat er ’s middags een lekkere, gezonde maaltijd gekookt wordt.

Wij zijn op zoek naar een ervaren, actieve gastouder die het leuk vindt om dingen te ondernemen met de kinderen en die hen kan begeleiden aan het werk te gaan met het huiswerk.

Omdat de kinderen opgehaald moeten worden uit school en zij naar voetbal gebracht moeten worden is het van belang de gastouder in het bezit is van een geldig rijbewijs en auto.

Wij zijn een erg leuk en bijzonder gezin om voor te werken.

Algemeen:

Woonplaats: 6422 PC Heerlen, Nederland

Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in